Föreningens tillställningarTomten kommer till Emmes

Resning av julgran och tomten kommer till Emmes 2005

Granen till kyrkans P-plats skänktes i år av Marleen De Groote, Åsledet. Den vackraste granen i mannaminne eftersom det var första gången som en ”trädgårdsgran” satts upp. De var 15 personer som utförde arbetet den 3 december.

På eftermiddagen kom Tomten från berget på besök i Emmes stûva för att tala med barnen, lyssna på deras synpunkter och ta emot önskelistor. Det blev trångt med trivsamt i den lilla stugans spisvärme. De äldre bjöds på glögg och pepparkakor och barnen fick saft och godis. 40 personer kom och vi tackar tomten som när han gick hälsades välkommen tillbaka nästa år.

Foto Stefan Agnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *