Föreningens tillställningarTomten kommer till Emmes

Granen reses och tomten kommer till Emmes 2015

Den 5:e december var det återigen dags att resa granen vid kyrkan. Anders, Emma och Malin Kindbom, Sven-Erik och Erik Lundell, Leif och Linus Larsson, Roland Wilsson och Stefan Agnar gjorde jobbet. Granen hade i år skänkts av Sven-Erik Lundell. Kaffe serverades på Torsborg hos Anders och Ing-Marie Kindbom,
På eftermiddagen kom tomten till ”Emmes stuga”. Det var ett riktigt busväder med kraftig blåst och regn vilket gjorde att bara ett 20-talet barn med föräldrar kom. Barnen lämnade sina önskelistor och fick en pratstund med tomten. Det serverades glögg, varm saft och pepparkakor. Tomten kom i år med häst och vagn dragen av två ponnyhästar med Carina Bergqvist vid tömmarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *