Föreningens tillställningarVeteranfordonskväll

Veteranbilen och Moppens kväll 2015

Veteranfordonskväll 2015

Den 2 juli anordnade vi i samarbete med Skaraborgs Motorveteraner den traditionella veteranfordonskvällen. I år var vädret strålande 27-28 grader och sol. Det slogs rekord både vad gäller utställare och besökare. Vi räknade till 115 veteranbilar, 40 mc och mopeder, 6 traktorer och drygt 600 besökare. Publiken röstade fram en Fiat Topline 1954 ägd av Alf Ståhl, Källby som finaste bil och motsvarande pris för motorcykel gick till en Harley Davidsson 2008 med ägare från Falköping.
Även i år svarade Peder Sveder för en mycket uppskattad underhållning med musik och vitsar.
Publiken strövade runt och tittade på alla veteranfordon, fyndade på loppis och fikade av vårt hembakade bröd eller bara umgicks. Veteranfordonskvällen första torsdagen i juli varje år har glädjande nog blivit ett mycket uppskattat evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *