Föreningens tillställningarTomten kommer till Emmes

Granen reses och tomten kommer till Emmes 2014

Lördagen den 6:e december reste hembygdsföreningen traditionsenligt granen vid kyrkan i Häggum . De som deltog var Anders, Johan, Emma och Malin Kindbom, Stefan Agnar, Roland och Andreas Wilsson, Therese och Emil Qvarfordt, Leif och Linus Larsson samt Erik Lundell. Granen hämtades i år i Prästgårdens skog och hade skänkts av familjen Gökstorp. Förmiddagsfikat bjöd Berit och Roland Wilsson, Källegården på.

På eftermiddagen kom tomten till ”Emmes stuga” för att ta emot barnens önskelistor. I år var det inget vinterväder utan grått och mulet därför kunde inte tomten åka släde utan kom denna gång gående nerifrån mossen. Cirka 50 barn och vuxna var där och bjöds på glögg, varm saft och pepparkakor. Alla barn fick också en pratstund med tomten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.