ÅrsmöteFöreningens tillställningar

Årsmöte 2004

Årsmötet 2004 hölls den 12:e mars i Missionshuset. Ett 40-tal medlemmar deltog och fick inledningsvis lyssna på Helena Larsson som engagerande berättade om olika kaffekoppar hon har sin ägo, och olika historier kring dessa. Deltagarna bjöds på en resa genom fyra generationer med roliga anekdoter och tankvärda ord.

Efter Helenas omtyckta framträdande serverades som vanligt kaffe och semla. Därefter inleddes mötesförhandlingarna. Verksamhetsplanen för 2004 fastställdes och Bengt Kindbom och Stefan Agnar berättade om planerna inför det 50-års jubilerande nationaldagsfirandet i år. Vidare så redogjorde Bengt för de olika planerade bygdevandringarna under året, samt övriga aktiviteter.

Till sist avtackades Karl-Erik Thorell efter 40 års aktivt styrelsearbete i Häggums Hembygdsförening. Ett imponerande arbete!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *